Even voorstellen

Mijn naam is Djoeke Musch en ik ben de oprichter van de True Self Alignmentpraktijk en een internationaal ervaren alignmenttherapeut, coach, loopbaanbegeleider en trainer.

Het is mijn missie om jou te helpen om je natuurlijke evenwicht en kracht terug te vinden. Dat doe ik door je te leren om meer in afstemming met en vanuit je eigen essentie te leven en door je te helpen de daartoe blokkerende patronen, overtuigingen, emoties, trauma’s, ziektes en eventuele andere beperkingen één voor één te transformeren. Daarbij maak ik gebruik van een ruim assortiment van assessment-, alignment-, en empowermenttechnieken, praktische werkvormen en mijn aangeboren vaardigheid om helder waar te nemen.

In 2006 ben ik ondernemer geworden, begonnen met mijn coachingspraktijk en het geven en ontwikkelen van (communicatie-, relatie- meditatie- en metafysische) trainingen in binnen en buitenland (m.n. Zuidelijk Afrika) op een manier en vanuit een visie die bij mij past: authentiek, (psycho)dynamisch, interactief en praktijkgericht. Vanaf 2008 zijn mijn consulten, natuurgeneeskundige- en alignmentwerkzaamheden daarbij gekomen.

Inmiddels werk ik ook weer regelmatig samen met andere coaches, therapeuten en trainers zowel binnen als buiten True Self Alignment. Ook geef ik les binnen de Jobcoachopleiding van Combo Emonomy.