Even voorstellen

Mijn naam is Djoeke Musch en ik ben een internationaal ervaren alignmenttherapeut, (loopbaan)coach  en trainer.

Met veel plezier help ik mensen om zichzelf verder te ontwikkelen. Dat doe ik met name door ze te laten zien en ervaren hoe ze meer in afstemming met en vanuit de eigen essentie en hun intrinsieke kwaliteiten kunnen leven. Daarnaast help ik ze om de daartoe blokkerende patronen, overtuigingen, emoties, trauma’s, ziektes en eventuele andere beperkingen één voor één te transformeren. Bij mijn werkzaamheden maak ik gebruik van diverse assessment-, alignment-, en empowermenttechnieken, praktische werkvormen en mijn aangeboren vaardigheid om helder waar te nemen.

In 2006 ben ik ondernemer geworden, begonnen met mijn coachingspraktijk en het geven en ontwikkelen van (communicatie-, relatie- meditatie- en metafysische) trainingen in binnen en buitenland (m.n. Zuidelijk Afrika) op een manier en vanuit een visie die bij mij past: authentiek, (psycho)dynamisch, interactief en praktijkgericht. Vanaf 2008 zijn mijn paramedische consulten en alignmentwerkzaamheden daarbij gekomen.

Inmiddels werk ik ook weer regelmatig samen met andere coaches, therapeuten en trainers. Ook geef ik les aan (beginnende) coaches, jobcoaches en loopbaanbegeleiders bij Combo Emonomy.