Over mij2019-01-16T21:03:32+00:00

Even voorstellen…

Mijn naam is Djoeke Musch en ik ben een internationaal ervaren coach, loopbaanbegeleider en alignmenttherapeut met de missie om jou te helpen om je natuurlijke evenwicht en kracht terug te vinden.

Dat doe ik door je te leren om meer in afstemming met en vanuit je eigen essentie te leven en door je te helpen de daartoe blokkerende patronen, overtuigingen, emoties, trauma’s, ziektes en eventuele andere beperkingen één voor één te transformeren.

Daarbij maak ik gebruik van ruime kennis en ervaring in verschillende coachingstechnieken, Psychodymamica, Systemisch Werk, Mindfulness, EFT , RET, Neuroleiderschap, Life Alignment, de Vedische-, Chinese- en Westerse natuurgeneeskunde en van mijn aangeboren vaardigheid om helder waar te nemen.

In 2006 ben ik ondernemer geworden, begonnen met mijn coachingspraktijk en het geven en ontwikkelen van (communicatie-, relatie- meditatie- en metafysische) trainingen in binnen en buitenland (m.n. Zuidelijk Afrika) op een manier en vanuit een visie die bij mij past: authentiek, (psycho)dynamisch, interactief en praktijkgericht. Vanaf 2008 zijn mijn consulten en alignmentwerkzaamheden daarbij gekomen.