Even voorstellen

Mijn naam is Djoeke Musch en ik ben een internationaal ervaren coach, loopbaanbegeleider, trainer en alignmenttherapeut met de missie om jou te helpen om je natuurlijke evenwicht en kracht terug te vinden.

Dat doe ik door je te leren om meer in afstemming met en vanuit je eigen essentie te leven en door je te helpen de daartoe blokkerende patronen, overtuigingen, emoties, trauma’s, ziektes en eventuele andere beperkingen één voor één te transformeren.

Daarbij maak ik gebruik van een ruim assortiment van assessment-, alignment-, en empowerment technieken en methodieken, praktische werkvormen en mijn aangeboren vaardigheid om helder waar te nemen. Lees meer hierover onder visie en aanpak.

In 2006 ben ik ondernemer geworden, begonnen met mijn coachingspraktijk en het geven en ontwikkelen van (communicatie-, relatie- meditatie- en metafysische) trainingen in binnen en buitenland (m.n. Zuidelijk Afrika) op een manier en vanuit een visie die bij mij past: authentiek, (psycho)dynamisch, interactief en praktijkgericht. Vanaf 2008 zijn mijn consulten en alignmentwerkzaamheden daarbij gekomen.