Consulten

In een consult krijg je meer inzicht in jouw fysieke, emotionele, mentale, en geestelijke welzijn en vitaliteit. We nemen eventuele klachten, blokkades, ziektes en andere beperkingen (als allergieën, trauma’s, verslavingen, e.d.) onder de loep en bespreken de onderliggende oorzaken en je herstelmogelijkheden.

Het krijgen van inzicht is belangrijk, omdat jij mijns inziens als cliënt een actieve en bepalende rol hebt in je eigen herstel. Die actieve bijdrage begint bij het vergaren van inzicht en bestaat vervolgens uit het stap voor stap belopen van een meer eigen weg, het maken van nieuwe keuzes, het ontdekken en realiseren van een leefwijze, een mindset, omstandigheden en (eet)gewoonten die beter passen bij jou en je innerlijke natuur.

Soms zullen voor je herstel ook aanvullende therapeutische behandelingen of remedies noodzakelijk zijn. In het consult bespreken we wat voor jou de beste route is naar een gezonder, vitaler en gelukkiger leven en heb je alle gelegenheid om hier vragen over te stellen. Daarna zal ik je zo nodig doorverwijzen naar een specialist of gaan we samen aan de slag.

Eerste consult
Tijdens het eerste consult (intake) bespreken we jouw actuele situatie, klachten, voorgeschiedenis, leefpatronen, omgevingsfactoren en voedingsgewoontes. Daarna stellen we met behulp van verschillende testen en biofysische metingen* jouw actuele vitaliteit en welzijn vast. Aan de hand van deze anamnese, maken we vervolgens samen een actie-/behandelplan op.

Vervolgconsult
Het herstellen van de fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische balans is een proces dat over het algemeen tijd vraagt. Om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden, zijn vervolgconsulten vaak noodzakelijk. Afhankelijk van de aard van de klachten en het gekozen behandelpad, kan dat consult na enkele weken of maanden zijn.

Wil je een consult aanvragen of heb je er vragen over? Klik hier of bel naar 06 136 139 66

Duur:
60 minuten 1e consult
45 minuten vervolgconsulten

Kosten**:
€ 75,00 1e consult
€ 60,00 vervolgconsulten

Taal:
Nederlands en Engels

Locatie:
In de praktijk te Amsterdam of Haarlem. Vervolgconsulten kunnen in sommige gevallen ook via Skype plaatsvinden.

* De testen en metingen tijdens een consult geven geen medische diagnose maar wel een complementaire analyse. Ze pogen de reguliere geneeswijzen en (therapeutische) behandelingen op geen enkele wijze te vervangen. Bij medische en mentale klachten en problemen raad ik aan om eveneens een (huis)arts te raadplegen.

**  Inclusief 21% btw en mogelijk (deels) vergoed door je zorgverzekering. Voor cliënten met een klein inkomen (minima) zijn lagere tarieven bespreekbaar tot een vermindering van 20% afhankelijk van de individuele situatie.