Coaching2019-01-16T20:10:16+00:00

Coaching…

Er zijn veel verschillende definities en vormen van coaching in omloop. In deze praktijk wordt coaching vooral ingezet als een zeer effectief instrument tot zelfontwikkeling. Daarmee wordt bedoeld dat we de kennis en vaardigheden die nodig zijn om onze (authentieke) weg te vinden, vraagstukken op te lossen, nieuwe vaardigheden aan te leren en uitdagingen aan te gaan over het algemeen al in onszelf dragen. Soms zijn we de verbinding ermee alleen kwijt geraakt, zijn ze latent aanwezig of wat ondergestoft geraakt. Dan kan het zeer behulpzaam zijn om met een coach te sparren die gerichte vragen kan stellen, de spiegel voor kan houden of een extra zetje kan geven zodat we die wijsheid van binnen weer naar boven kunnen halen.

De vraagstukken waarvoor cliënten hier in coaching komen variëren. Ze kunnen grotendeels worden samengevat in de volgende 4 categorieën en combinaties daarvan:

HERSTELCOACHING

RELATIECOACHING

LEVENSPADCOACHING

JOB-/ZZP- COACHING

Één of meerdere van deze thema’s houden je wellicht bezig: je bent op zoek naar antwoorden op specifieke vragen, hebt een behoefte om jezelf verder te ontwikkelen, wilt jezelf vaardigheden aanleren of juist eigenschappen afleren maar je komt er zelf nog niet uit of het lukt je niet om er gestructureerd mee aan de slag te gaan. Herken je dit? Wacht dan niet langer maar doe er wat aan.

Meld je nu aan voor een coachingstraject. Klik hier om mij te mailen of bel naar 06 136 139 66