Coaching

Een zeer effectief instrument om jezelf verder te ontwikkelen, uit je comfortzone te breken, creatieve oplossingen te vinden, emoties, relaties, conflicten en/of ziektes beter te leren hanteren, vaardigheden aan of juist af te leren en (op eigen wijze) regie te leren nemen met betrekking tot je werk, je leven en/of gezondheid.

De aanpak is systemisch, (psycho)dynamische en praktijkgericht. De vraagstukken en kernthema’s waarmee we in een coachingstraject aan de slag kunnen gaan zijn zeer divers. Ze kunnen grotendeels worden samengevat in de volgende categorieën en combinaties daarvan:

Een serie sessies waarbij het draait om het herstel van of beter leren omgaan met een ziekte, beperking, verlies of verandering in jouw leven, je werk of dat van je naaste die jou uit je evenwicht brengt of heeft gebracht; het (her)vinden van je natuurlijke evenwicht en verbinden met je innerlijke kracht.

Een relatiegericht coachingstraject waarbij het zowel kan draaien om het verbeteren van de relatie met jezelf als om het verbeteren van je relatie(s) met anderen.

Een coachingstraject gericht op het beantwoorden van levens-, purpose- of zingevingsvraagstukken en het (her)vinden, verkennen en belopen van een authentiek en vervullend levenspad.

Een coachingstraject waarin je de vaardigheid ontwikkelt om de regie (terug) te pakken over je persoonlijke ontwikkeling, leven, werk en/of collegae. Je laat je steeds minder geleefd worden, gaat meer zijn wie je echt wil zijn en leert jezelf en anderen aan te sturen, te leiden en richting te geven vanuit je eigen authentieke en unieke basis.

Een coachingstraject waarbij de sessies draaien om het vinden, behouden en/of verbeteren van je vaardigheid, kundigheid, veerkracht en evenwicht in de uitdagingen die je op dit moment in je werk / ondernemerschap ondervindt.

Één of meerdere van deze thema’s houden je wellicht bezig: je bent op zoek naar antwoorden op specifieke vragen, hebt een behoefte om jezelf verder te ontwikkelen, wilt jezelf vaardigheden aanleren of juist eigenschappen afleren maar je komt er zelf nog niet uit of het lukt je niet om er gestructureerd mee aan de slag te gaan. Herken je dit? Wacht dan niet langer maar doe er wat aan.

Meld je nu aan voor een coachingstraject. Klik hier om mij te mailen of bel naar 06 136 139 66

Duur:
Gemiddeld 10 sessies van 60 minuten
tenzij anders is overeengekomen

Kosten particulier:
€ 90,00 * per sessie

Kosten zakelijk:
Op aanvraag

Taal:
Nederlands en Engels

Locatie:
In de praktijk te Amsterdam of Haarlem, via skype of (in overleg en voor een aangepast tarief) op de werklocatie.

Methode:
De sessies zijn heel praktisch van aard en hebben een duidelijke focus. Tijdens de eerste sessie stellen we samen een concreet doel vast en bepalen we welke stappen er nodig zijn om dat te bereiken. Vervolgens ga je die stappen ook echt zetten en krijg je daarbij allerlei opdrachten, tools en technieken aangereikt.

* Inclusief 21% btw. Coachingsessies worden helaas niet door zorgverzekeringen maar misschien wel door je werkgever vergoed.