Alignmentsessies

Alignmentsessies zijn lichaamsgerichte herstelsessies die je helpen om je natuurlijke evenwicht, gezondheid en zijnskracht te vergroten door beperkende blokkades, ziektes, trauma’s en destructieve patronen vanuit hun oorsprong op te lossen.

Door niet symptomatisch maar vanuit de oorsprong van blokkades en klachten te werken en daar je lichaam (spieren en celgeheugen) bij te betrekken ontstaat de mogelijkheid om ook langdurige blokkades, aandoeningen en trauma’s (relatief snel, integraal en vaak weer volledig) te herstellen en om destructieve patronen duurzaam te transformeren.

Voor wie

  • Fysieke-, emotionele-, mentale- en/of sociale klachten, blokkades, beperkingen, ziektes, trauma’s of zelf-saboterende patronen ervaart en daar zelf niet uitkomt
  • Op zoek is naar een grondige aanpak en niet alleen symptomen wil bestrijden
  • Bereid is om de onderliggende oorzaak bij de kop te pakken en de confrontatie met zichzelf en onderhuidse mechanismes en patronen aan te gaan

Aanpak

In de alignmentbehandelingen kan gebruik worden gemaakt van verschillende technieken en methodieken uit de paramedische (natuur)geneeskunde en lichaamsgerichte psychotherapie waaronder de Life-Alignmenttechniek van Dr. Jeff Levin, toegepaste Kinesiologie, Neuro Affectieve Therapie, Rationeel Emotieve Therapie (RET), Voedingsleer, Bioresonantie, Eloctroaccupunctuur van Voll (EAV) en Ayurveda. Jouw klachten en de aard hiervan zullen bepalend zijn voor de techniek(en) en methodiek(en) die worden ingezet.

Praktische informatie

Duur:
60 tot 90 minuten

Kosten*:
€ 90,00 per sessie

Taal:
Nederlands en Engels

Locatie:
In de praktijk te Amsterdam of Utrecht.

*  Inclusief 21% btw en mogelijk (deels) vergoed door je zorgverzekering. Voor cliënten met een klein inkomen (minima) zijn lagere tarieven bespreekbaar tot een vermindering van 2o% afhankelijk van de individuele situatie.

MELD JE HIER AAN EN PLAN EEN SESSIE