Alignmentbehandelingen zijn lichaamsgerichte herstelsessies die je helpen om klachten, blokkades, trauma’s, ziektes en destructieve patronen vanuit hun oorsprong aan te pakken en op te lossen.

We werken daarbij op basis van de prioriteit die door jouw systeem via je lichaam wordt aangereikt. Deze prioriteit en de daarbij horende oorspronkelijke omstandigheid worden zeer snel en effectief opgespoord met behulp van spiertesten uit de toegepaste Kinesiologie.

Door jezelf onder begeleiding in de oorsprong van de betreffende blokkade te verbinden met je (innerlijke) beleving, hier expressie aan te geven, nieuwe (kracht)bronnen aan te boren en het getraumatiseerde of beschadigde celgeheugen daarbij te betrekken en op te schonen, ontstaat de mogelijkheid om ook langdurige blokkades en kwetsuren (vaak weer volledig) te herstellen en om destructieve patronen duurzaam te transformeren.

  • Fysieke-, emotionele- of mentale- klachten, blokkades, beperkingen, ziektes, trauma’s of zelf-saboterende patronen ervaart en daar zelf niet uitkomt
  • Op zoek is naar een grondige aanpak en niet alleen symptomen wil bestrijden
  • Bereid is om de onderliggende oorzaak bij de kop te pakken en de confrontatie met zichzelf en onderhuidse mechanismes en patronen aan te gaan

In de alignmentbehandelingen wordt gemaakt van verschillende technieken en methodieken uit de toegepaste natuurgeneeskunde waaronder de Life-Alignmenttechniek  en Vortextechnologie van Dr. Jeff Levin. Voor meer informatie hierover verwijs ik graag naar www.life-alignment.com.

Duur:
1 tot 1,5 uur

Kosten*:
€ 90,00 per sessie

Taal:
Nederlands en Engels

Locatie:
In de praktijk te Amsterdam of Haarlem.

Uitvoering:
Meestal op een massagetafel, volledig gekleed, zonder fysieke manipulatie.

*  Inclusief 21% btw en mogelijk (deels) vergoed door je zorgverzekering. Voor cliënten met een klein inkomen (minima) zijn lagere tarieven bespreekbaar tot een vermindering van 2o% afhankelijk van de individuele situatie.